Een uitgebreid assortiment vers gesneden fruit, verse salades en verse fruitdesserts. Foto: Jumbo Hollak
Een uitgebreid assortiment vers gesneden fruit, verse salades en verse fruitdesserts. Foto: Jumbo Hollak

Vers gesneden fruit Jumbo Hollak Zelhem!

Economie

ZELHEM - Afgelopen week is Jumbo Hollak Zelhem gestart met een uitgebreid assortiment vers gesneden fruit, verse salades en verse fruitdesserts. “Wij hadden al een assortiment gesneden fruit echter waren wij daar niet helemaal tevreden over”, zegt Bouke Hollak. “Met dit ultravers assortiment van ‘Healthy hand’ hebben wij versheid en kwaliteit in huis gehaald. Dat zie je niet alleen maar dat proef je ook. Het fruit blijft lekker knapperig, vers en vol van smaak en dat is erg lekker.”

Naast vers gesneden fruit en salades zijn er ook heerlijke bavaroises en luchtige yoghurt toegevoegd met vers fruit. “De eerste dag verkoop was al een enorm succes. We verkochten vijf keer zoveel bakjes ten opzichte van de week ervoor.” De bakjes zijn per stuk 2 euro en drie stuks voor 5 euro en zijn te vinden bij de AGF afdeling.”

Jumbo Foodcoach App
Klanten vinden het steeds belangrijker om bewust en gezond te eten. Om zich lekker te voelen of om beter te presteren met sport. Klanten zijn op zoek naar concrete aanpassingen in hun dagelijkse eetpatroon. Op een manier die bij hen past. Met Jumbo Foodcoach App wil Jumbo klanten inspireren en helpen om deze aanpassingen door te voeren in hun eetroutines.
Maak je liever zelf jouw favoriete product of gerecht een tikkie gezonder? Met ‘Wisselen’ in de Jumbo Foodcoach app wissel jij je favoriete product om tegen een gezonder alternatief. Je kunt kiezen tussen een Goede of Gouden Wissel. Zo bepaal je zelf welke stap je zet richting een gezonder eetpatroon. Heb je je favoriete recepten gevonden? Met de maaltijdplanner plan je eenvoudig je maaltijden voor de rest van de week. Zo bespaar je tijd en geld. De Foodcoach App is de te vinden in de App Store en Google Play.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Zuid