75 jaar Zonnebloem: Feest in Hummelo. Foto: Nienke Velders
75 jaar Zonnebloem: Feest in Hummelo. Foto: Nienke Velders

75 jaar Zonnebloem: Feest in Hummelo

Maatschappij

HUMMELO - De Zonnebloem afdeling Hummelo-Keppel-Drempt heeft 75 jaar Zonnebloem gevierd met een High Tea voor alle gasten en vrijwilligers van De Zonnebloem.

Zo’n zestig mensen schoven aan bij ‘FF naar Steef’ in Hummelo, waar in de versierde zaal mooie gedekte tafels met kleurig servies klaar stonden. Gedurende de hele middag werden de etagères gevuld met hartige en zoete hapjes. Vele potten thee en koffie werden uitgeschonken.

Geroezemoes in de zaal, gezellige gesprekken en mooie ontmoetingen: bij De Zonnebloem draait het om mensen. Wat 75 jaar geleden begon als radioprogramma voor zieken en gehandicapten is uitgegroeid tot de grootste vrijwilligersorganisatie van Nederland. De vrijwilligers van de lokale afdeling zijn altijd dichtbij voor het organiseren van persoonlijke aandacht, activiteiten, uitstapjes en vakantie. Dat is waar De Zonnebloem voor staat: Iedereen moet mee kunnen doen, ongeacht de fysieke beperking.
Nieuwsgierig naar De Zonnebloem activiteiten in Hummelo-Keppel-Drempt? Vrijwilliger worden bij de afdeling? Neem voor meer informatie contact op met het secretariaat: bouwienoosting@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant