Bomenbelang: excursie landgoed ‘t Zelle

HENGELO/VARSSEL - Zaterdag 16 oktober organiseert de Vereniging Bomenbelang Bronckhorst haar jaarlijkse algemene ledenvergadering in het buurthuis van Varssel. Aansluitend op de jaarvergadering is er een rondleiding geregeld over landgoed Zelle. 

De rondleiding zal worden gegeven door Gijs van Dorth en Adriaan van Dorth, eigenaren van het landgoed. Zij zullen uitgebreid stilstaan bij de geschiedenis van het landgoed, de cultuurhistorie en de bijzondere bomen. Uiteraard wordt daarbij ook ingegaan op de bijzondere problemen die een veranderend klimaat met zich meebrengt bij het beheer. De rondleiding begint om 13.00 uur bij het oude schooltje in Varssel: Zelledijk 24 en zal ongeveer anderhalf uur duren. 

Niet leden van de Vereniging Bomenbelang Bronckhorst kunnen tegen betaling van 5 euro deelnemen, maar moeten zich wel van te voren aanmelden via bomenbelang@gmail.com met in de onderwerp regel: ‘geen lid, wel excursie’. Bij teveel aanmeldingen hebben leden voorrang bij de excursie. 

De leden van Verenging Bomenbelang Bronckhorst hebben een uitnodiging gekregen waarin uitgebreide informatie staat over de ledenvergadering en de excursie.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden