Hemelvaartsfietstocht bij korfbalvereniging S.E.V.

ZELHEM - De Zelhemse korfbalvereniging S.E.V. verzorgt op donderdag 13 mei, Hemelvaartsdag, weer een mooie fietstocht. De organisatie heeft twee routes uitgezet door het prachtige landschap van de Achterhoek. Deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 30 en 40 km.

Ondanks corona kan er gewoon gefietst worden, mits de maatregelen in acht worden genomen. Ga maximaal met één ander fietsmaatje tegelijk op pad en hou je aan de regel van 1,5 meter afstand. Wie samen fietst met de eigen partner of andere mensen uit hetzelfde huishouden hoeven deze afstand tot elkaar niet te bewaren. Wel kan door de grootte van de groep te beperken gemakkelijk worden geanticipeerd op het verkeer.
Vaste deelnemers aan de Hemelvaarstocht van S.E.V. zijn gewend dat de club halverwege de route klaar staat met een lunch. Om drukke momenten te voorkomen zal dit helaas vervallen. Wel biedt S.E.V. de mogelijkheid om een lunch voor onderweg mee te nemen waarvoor de fietsers zelf een rustig plekje moeten zoeken. Wie zin heeft in zo'n lunchpakket kan dat voor uiterlijk 10 mei doorgeven via e-mail: ac@sevzelhem.nl.
De kosten voor de fietstocht en het lunchpakket bedragen:7 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen. Fietsliefhebbers kunnen ook zonder opgave vooraf aan de tocht meedoen. S.E.V. vraagt dan 2,50 euro voor de fietsroute inclusief koffie/thee to go. De bijdrage komt geheel ten goede aan de vereniging.
Er kan gestart worden tussen 9 en 11 uur, bij clubhuis 'De Knik' aan de Halseweg 31a te Zelhem.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden