Alles-behalve-rommel-markt in dorpshuis Hummelo

Nu naast woonaccessoires ook kinderkleding

HUMMELO - Dé beurs in tweedehands woonaccessoires én nu ook kinderkleding in Hummelo komt er weer aan. Op zaterdag 19 september wordt deze Alles-behalve-rommel-markt voor de achtste keer gehouden. In de kerk, het dorpshuis van Hummelo, is van alles te vinden.

Nu de 'R' weer in de maand is, breekt de tijd aan om het huis weer gezellig te maken. Om het huis of een kamer te restylen is soms maar iets heel kleins of simpels nodig. Een leuk nieuw kastje, tafelkleed, een likje verf of een nieuwe eye-catcher, zoals een schilderij of een vaas. Dat hoeft helemaal niet duur te zijn en al helemaal niet als die nieuwe spulletjes tweedehands op de kop kunnen worden getikt bij de Alles-behalve-rommel-markt. Nieuw dit jaar is de verkoop van leuke kinderkleding en speelgoed.
Ook de inbrengers van spullen kunnen zich al in de handen wrijven. Zij krijgen namelijk de helft van de verkoopprijs. De andere helft gaat naar het dorpshuis, zodat het centrum er weer mooie culturele activiteiten mee kan organiseren. Maar inbrengers kunnen er ook voor kiezen de hele opbrengst te schenken aan het dorpshuis.
Op vrijdag 18 september is er gelegenheid om spullen in te leveren. Dat kan tussen 19.00 en 20.00 uur bij dorpshuis ‘de Ruimte’ in Hummelo. Het inschrijfgeld bedraagt 2 euro per tien stuks. Geadviseerd wordt om vooraf thuis te bedenken voor welk bedrag de artikelen mogen worden verkocht. Dat scheelt getwijfel tijdens het inbrengen van de artikelen. De administratie van de artikelen wordt netjes opgemaakt. De organisatie neemt alleen spullen in die heel zijn (alles behalve rommel dus) en geen grote items zoals kasten, bedden en bankstellen. Wel welkom zijn schilderijen, lampen, huisraad, brocante, kleine tafeltjes, kleine meubels, curiosa, snuisterijen, accessoires en antiek. En nu dus ook kinderkleding en speelgoed.
De Alles-behalve-rommel-markt is de volgende dag open van 10 tot 14 uur. Uiteraard houdt het Dorpshuis zich aan de RIVM-richtlijnen. Zo wordt een vaste looproute aangegeven, is desinfecterende handgel aanwezig, kan met de pin of contactloos betaald worden. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met het aantal bezoekers dat tegelijkertijd binnen mag zijn.
Niet verkochte artikelen kunnen op diezelfde zaterdag tussen 14.00 en 14.30 uur weer worden opgehaald. Spullen die achterblijven gaan naar de kringloop.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden