Vlnr achterste rij: Kian Zwama, Bjarne Milder, Jim Olthof, Liz Staverman, Liv Zwama, Sophie Stalman, Laura van der Linden en Elke Schenk. Voorste rij vlnr: Gusta Marneth (leerkracht), Nieke Peppelman, Aad Witteveen (regisseur) en Ruben Jansen. Foto: Hans Winters
Vlnr achterste rij: Kian Zwama, Bjarne Milder, Jim Olthof, Liz Staverman, Liv Zwama, Sophie Stalman, Laura van der Linden en Elke Schenk. Voorste rij vlnr: Gusta Marneth (leerkracht), Nieke Peppelman, Aad Witteveen (regisseur) en Ruben Jansen. Foto: Hans Winters (Hans Winters)

Passion Achterhoek uitgesteld

LICHTENVOORDE - In verband met de maatregelen met betrekking tot de verspreiding van het corona-virus heeft de organiserende Stichting Passie voor Cultuur en Maatschappij besloten de Passion Achterhoek uit te stellen. Het evenement, in de Hamalandhal te Lichtenvoorde voor 1200 bezoekers per avond, met onder andere medewerking van Laura van Kaam, het Ettens Mannenkoor en de Marianumband, stond op de agenda voor 6 en 7 april.

Pr-man Hans Winters vertelt: "Aangezien Passion Achterhoek onlosmakelijk verbonden is met de aanloop naar Pasen wordt het evenement als geheel verplaatst naar maandag 29 en dinsdag 30 maart 2021. Dit is in de week voorafgaand aan Pasen. De opzet is om met dezelfde spelers, musici en andere medewerkers volgend jaar door te gaan waar we nu noodgedwongen moesten stoppen."

Gekochte kaarten en vouchers blijven volgend jaar gewoon geldig, voor dezelfde zitplaats en gekozen dag. "Wij hopen dat iedereen deze zorgvuldig bewaart. Wij danken alle medewerkers en betrokkenen voor hun inzet en vinden het heel erg spijtig dat we Passion Achterhoek moeten uitstellen. Volgend jaar hopen we er weer te staan, want de Passie blijft. Graag tot dan!"

Ook voor de betrokken leerlingen van de Frans ten Boschschool uit Lichtenvoorde is het erg jammer dat de voorstellingen niet doorgaan. In de afgelopen weken werd er al fanatiek geoefend en de jongeren hadden erg veel zin om op het toneel te staan. Daarom plaatsen we, als kleine pleister op de wonde, deze week alsnog de geplande foto.


www.passionachterhoek.nl

Meer berichten