Foto:

Westcoast bij LIVE@IDEAAL

ZELHEM - In het radioprogramma LIVE@IDEAAL van Radio Ideaal is op woensdag 12 december Westcoast te gast. Deze band verzorgt tussen 20 en 22 uur een live-optreden.

Westcoast is een viermans formatie die in 2002 opgericht is in de omgeving van Den Haag. De band speelt hits uit de jaren '60 en '70. De muziek loopt uiteen van melodieuze pop, folk en beat tot stevige rock vol meerstemmige harmonieën en pure gitaargeluiden uit deze periode. Een feest der herkenning, nog eens benadrukt door het gebruiken van instrumenten en versterkers uit die tijd.
LIVE@IDEAAL wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan vanaf 20.30 uur via onderstaande website of via Facebook/Youtube. Bands en artiesten die ook in live in het programma willen komen spelen, kunnen zich aanmelden via de tweede website of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. LIVE@IDEAAL.ORG, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

www.ideaal.org
www.ibeat.nl/liveideaalaanmelden

Meer berichten