Oldtimers zullen na de Oldtimerrit te zien zijn in het centrum van Zelhem. Foto: Stein Scholten

Oldtimers zullen na de Oldtimerrit te zien zijn in het centrum van Zelhem. Foto: Stein Scholten

Smoks Hanne Oldtimerrit

Algemeen

ZELHEM - Het organisatiecomité van de Smoks Hanne Oldtimerrit is zeer verheugd dat zij toestemming heeft gekregen, waardoor de rit inclusief de activiteiten in het dorp doorgang kunnen vinden op zondag 3 oktober. Voor het 17de jaar is er weer een hele mooie route uitgezet, met als eindbestemming het bruisende hart van Zelhem. In het centrum zullen allerlei activiteiten zijn, met wederom het vertrouwde stamppotbuffet op het marktplein.

De voertuigen worden na afloop van de rit in het centrum opgesteld, om deze te showen aan het winkelend publiek. Het geheel wordt opgeluisterd door dweilband ‘de onbekend band’ en op het plein wordt het optreden verzorgd door de ‘Kisjeskearls’. Ook voor deze band een primeur, na bijna twee jaar zonder optredens gaan ze er voor de volle 200% voor.

Er is een koopzondag en winkeliers hebben de deuren geopend. De horeca staat klaar met gezellige terrassen, hapjes en drankjes, er zijn springkussens voor de kinderen, volop muziek et cetera. Het is ook de aftrap voor het oliebollenseizoen door Bakkerij Scholten... dus volop gezelligheid en voor ieders wat wils.

Vorig jaar is het evenement rondom de Smoks Hannerit geannuleerd, maar er is nog de mogelijkheid om de rit individueel te rijden. De route en het schildje van 2020 zijn nog steeds beschikbaar en kunnen worden aangeschaft voor 10 euro, bij het kraampje op het marktplein.

Wie nog wil meedoen aan dit oer-echt Achterhoekse evenement kan zich inschrijven via de site. Het organisatiecomité wenst iedereen veel rijplezier.


www.smokshanneritzelhem.nl

Smoks Hanne Oldtimerrit. Foto: Stein Scholten
Smoks Hanne Oldtimerrit. Foto: Stein Scholten
Smoks Hanne Oldtimerrit. Foto: Stein Scholten

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant