Het Lumaka Ensemble. Foto: PR

Het Lumaka Ensemble. Foto: PR

Lumaka verzorgt feestconcert jubilerend Kamermuziek Zelhem

Muziek

ZELHEM - M\et een bijzonder jubileumconcert viert Kamermuziek Zelhem op zondag 24 april het 50-jarig bestaan. Het wordt gegeven door het Lumaka Ensemble, uniek in zijn bijzondere bezetting van fluit, harp & strijktrio en zijn daardoor specifieke klankwereld. Het concert is in Cultureel Centrum de Brink en begint om 20.00 uur.

Samuel Cohn componeerde speciaal voor deze feestelijke gelegenheid een muziekstuk met als thema ‘Achterhoek’. Het Lumaka Ensemble zal dit werk tijdens deze avond voor het eerst ten gehore brengen. De musici spelen daarnaast stukken van onder meer Jean Cras, Wilbert Bulsink, Bartok en Debussy.
Verder is er deze avond een interview met Samuel Cohn en een jubileumrede over vijftig jaar kamermuziek. Na afloop is er een hartverwarmend samenzijn met gratis heerlijke hapjes en natuurlijk een feestdrankje. De componist en de musici zijn daarbij aanwezig.
Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar. De ingang van de Brink is aan de achterzijde, Industrieweg, waar ook de parkeergelegenheid is. Meer informatie op de website.


www.kamermuziekzelhem.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant