Foto: Ria Pelgrom

Foto: Ria Pelgrom

Winterfotowedstrijd Hummelo en Oranje

Algemeen

DREMPT/HUMMELO/KEPPEL - Het is nu al bijna niet meer voor te stellen, maar nog maar enkele weken geleden was de Achterhoek nog bedekt onder een dik pak sneeuw. En dit zorgde voor een prachtig winterlandschap. De Oranjevereniging Hummelo en Oranje greep deze kans om een winterfotowedstrijd uit te schrijven met de categorieën Winterlandschap en Kinderbouwwerken.

De vele sneeuw leverde sprookjesachtige taferelen en heel veel winterpret op, die prachtig gefotografeerd zijn. De verscheidenheid in ingezonden foto’s maakte de keuze extra moeilijk om uit de ingezonden foto’s een winnaar te kiezen. De juryleden waren allen verrast door zowel de grote hoeveelheid inzendingen als de kwaliteit van de foto’s. Gerda Jansen, initiator van de fotowedstrijd en bestuurslid van de Oranjevereniging: “Het is bijzonder om te zien dat we van jong tot oud inzendingen hebben ontvangen.”

Uitslag Winterlandschap
Wat wonen we toch in een prachtige regio; dat werd wel duidelijk uit de inzendingen. De foto’s leverden een schitterende verscheidenheid aan landschappen en fotografische benaderingen. De winnende fotografen zijn bekroond met een heerlijk pakketje streekproducten. De Oranjevereniging feliciteert: 1. Ria Pelgrom 2. Chayenne Boerboom 3. Anne-Marie Wessels.

Kinderbouwwerken
Alle kinderfoto’s waren ontzettend leuk, en zijn dan ook allemaal beloond met iets lekkers. Met veel moeite heeft de Oranjevereniging toch de állerbeste foto’s geselecteerd. Dit zijn: 1. Sophie en Valerie Grob; 2. Sjouke, Fenne en Seppe Hylkema; gedeelde 3e plaats: Thije Sietzema, en Ferre en Milan Hilhorst.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant