Fotowedstrijd Winter in Hummelo
<p>Maak een mooie en liefst een creatieve sneeuwpop en ga ermee op de foto. Archieffoto Contact</p>

Maak een mooie en liefst een creatieve sneeuwpop en ga ermee op de foto. Archieffoto Contact

Fotowedstrijd Winter in Hummelo

HUMMELO - De Oranjevereniging Hummelo en Oranje, daagt de Hummeloërs uit om eropuit te trekken en een fantastische sneeuwfoto te maken. De wedstrijd is bedoeld voor jong en oud. Deze wedstrijd van het bestuur van Oranjevereniging Hummelo en Oranje bestaat uit twee categorieën, sneeuwpop/bouwsel en sneeuwfoto.

De sneeuwpoppen/bouwsel wedstrijd is bedoeld voor kinderen, maar uiteraard mogen ouders/verzorgers best een handje helpen. Een traditionele sneeuwpop doet het altijd goed, toch kan het ook leuk zijn om eens een ander figuur te maken.

Bedenk van tevoren wat voor sneeuwpop het moet worden en zoek de attributen die eventueel nodig zijn vooraf bij elkaar: knopen, een winterpeen, gaas wellicht. Is de sneeuwpop af? Ga dan met ‘m op de foto en stuur het resultaat naar Gerda, via: g.jansen@hummelo-en-oranje.nl onder vermelding van sneeuwpoppenwedstrijd. Vermeld in het mailtje naam, leeftijd en telefoonnummer. De drie mooiste sneeuwbouwwerken worden beloond met een mooie prijs. De inzending kan men insturen tot en met zondag 21 februari.

Volwassenen (en kinderen natuurlijk ook) mogen los gaan met hun camera. Per persoon mogen zij twee foto’s in zo hoog mogelijke resolutie insturen. Landschap, stadsbeeld, stilleven, sneeuwpret; alles is toegestaan. Stuur de inzending in naar Gerda, en vermeld dat het gaat om de sneeuwfotowedstrijd. De mooiste inzendingen worden beloond en gepubliceerd.
Insturen kan tot en met zondag 21 februari.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden