Adviseurs Tom en Nienke beantwoordden vragen meteen. Foto: PR
Adviseurs Tom en Nienke beantwoordden vragen meteen. Foto: PR

Digitale Woonavond goed bekeken

Algemeen

ACHTERHOEK - Op woensdag 7 oktober keken ruim 350 Achterhoekse deelnemers naar de verschillende workshops die in de vorm van een webinar werden gegevens tijdens de Digitale Woonavond van de Rabobank.

De deelnemers konden kiezen uit vier verschillende workshops: Langer zelfstandig wonen, Verhuizen naar een volgende woning, Aankoop eerste woning en Notariële aspecten. De laatste workshop werd verzorgd door Notaris Jeroen Blankestijn uit Zelhem.
De deelnemers werden actief bij het webinar betrokken. Zij konden stellingen beantwoorden en aan het einde was er tijd om vragen te stellen. Deze werden direct beantwoord door de Financieel Adviseurs.
De Digitale Woonavond is georganiseerd door Rabobank Graafschap en Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek. Het webinar werd live uitgezonden vanaf de Studio van MediaCows in Doetinchem. Een mooie manier om klanten ook in tijden van corona te informeren over financiële aspecten bij wonen.
Wie de Digitale Woonavond gemist heeft en graag één van de workshops alsnog wil volgen, kan contact opnemen via communicatie.graafschap@rabobank.nl om de gewenste terugkijk-link te ontvangen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid