Sportervaring opdoen via SportStart. Foto: stockfoto
Sportervaring opdoen via SportStart. Foto: stockfoto

Start met sporten via SportStart

BRONCKHORST/VORDEN - Met de laagdrempelige sportgroep ‘SportStart’ voor volwassenen werk je aan je conditie, spierkracht en lenigheid. Met als doel dat je je fitter gaat voelen. Je krijgt meer zelfvertrouwen en zit lekkerder in je vel. Ervaar ook het plezier van sport en bewegen en ontmoet meteen ook leuke nieuwe mensen. De start is woensdagavond 16 september van 19.00 – 20.00 uur bij Sporthal ’t Jebbink in Vorden.

Onder leiding van Berend Betting, vakdocent bewegingsonderwijs en combinatiefunctionaris sport binnen de gemeente Bronckhorst, is er iedere woensdagavond in Sporthal ’t Jebbink in Vorden een uurtje gezelligheid in combinatie met bewegen. De sporten die aan bod komen zijn divers. Van meer traditionele sporten tot vrij onbekende sporten. Voor alles geldt dat iedereen kan meedoen, ongeacht of je sportervaring hebt of niet. Een paar zaalschoenen, makkelijke (sport)kleding en een bidon water is prima om mee te doen. Het is ook de manier om te ontdekken welke sport het beste bij je past, wat vindt je het leukst? En wie weet sluit je wel aan bij een sportvereniging!

Meedoen?
In de proefperiode van tien weken is meedoen gratis! Natuurlijk houd iedereen zich aan de corona-regels. Aanmelden kan via email b.betting@bronckhorst.nl of 06-126 724 80.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden