Geen compost van Zelos dit jaar. Foto: PR
Geen compost van Zelos dit jaar. Foto: PR (clubfotograaf zelos)

Zsv Zelos breekt compostactie af

ZELHEM - Ook de verenigingen worden hard getroffen door het coronavirus. Geen activiteiten betekent ook geen inkomsten voor de verenigingen uit kantineomzet of acties die samen met de ledencontributie de pijlers zijn voor het bestaansrecht. Zsv Zelos uit Zelhem heeft al jaren haar compostactie om mensen te voorzien van de grondstoffen voor een fraaie voorjaarstuin. Tegelijkertijd wordt zo ook de clubkas bijgevuld. Het coronavirus maakt dat er "met pijn in het hart" besloten is dat de actie dit jaar niet kan worden afgesloten met de voor 28 maart geplande bezorging van de bestelde producten.

Alle reeds gedane betalingen worden teruggestort naar de rekening van herkomst. Voor mensen die besteld en contant betaald hebben wordt actie ondernomen om ook die bedragen terug te betalen. Dat kan misschien iets langer duren, want voor deze mensen moet eerst het rekeningnummer achterhaald worden voordat overboeken mogelijk is.
Voor vragen over deze actie, of om een rekeningnummer door te geven (wie contant heeft betaald) kan een mail gestuurd worden naar compostactie@zsvzelos.nl.
De organisatie weten erg dankbaar te zijn voor de vrijwilligers, de mensen die een bestelling hebben gedaan, en de trouwe partner bij deze actie, Handelsonderneming Radstake uit Zelhem. Volgend jaar gaat de voetbalclub voor een nieuwe kans.

Meer berichten