Renske Wissink, Else ten Hietbrink en Wilma Hommenga van Schoonheidsinstituut De Keizer in Zelhem
Renske Wissink, Else ten Hietbrink en Wilma Hommenga van Schoonheidsinstituut De Keizer in Zelhem (PR)

Bindweefselmassage is topsport voor de huid

ZELHEM – Bij de entree van Schoonheidsinstituut De Keizer worden klanten gastvrij ontvangen met een potje thee of kopje koffie, geserveerd aan de grote tafel in een gemoedelijke sfeer. "Door zwarte kleding te dragen plaatsen we onszelf op de achtergrond, het gaat om de klant. Alles is hier gericht om de conditie van de huid of zelfs het hele lichaam, te verbeteren."

Aan het woord is Wilma Hommenga, die haar schoonheidsinstituut dertien jaar geleden startte aan huis, op boerenhofstede De Keizer in Halle. Inmiddels is zij met het bedrijf verhuisd naar de Ruurloseweg in Zelhem en deelt het pand met een podoloog, pedicure en kapster.

Elke behandeling begint met een intakegesprek en huidmeting. "Tijdens dit gesprek wil ik in beeld krijgen of iemand lekker in z'n vel zit. Wat je eet, kun je ontspannen en voldoende bewegen, het heeft allemaal invloed op de conditie van de huid. "Met de klant nemen we de behandelopties door en maken een passende keuze", legt Wilma uit. "De gepersonaliseerde behandelingen zijn veel meer dan even lekker relaxen."

Wilma heeft een medische achtergrond en was jarenlang werkzaam in de wondzorg en op het consultatiebureau. "Hierdoor kan ik de mensen hier nog beter uitleggen wat belangrijk is voor goede huidzorg. Het begint met een huid die in balans is."

In het kort

De juniorbehandeling is pure ontspanning en genieten van een gezichtsbehandeling met mogelijke aanvulling van decolleté en rug, nek, schouders. Dubbel gezellig is het met z'n 2-tjes de behandeling beleven. Bij de seniorbehandeling wordt de expertise van huidverbetering ingezet tegen een verslapte huid, pigmentvlekken, littekens of andere huidproblemen. Het streven is een optimaal haalbaar resultaat, bijvoorbeeld door bindweefselmassage. "Het bindweefsel is een laag tussen de opperhuid en het vetweefsel, waar de afgifte van voedingsstoffen plaatsvindt en nieuw weefsel wordt aangemaakt. Deze oorspronkelijk uit de fysiotherapie komende behandeling is verfijnd voor gezicht en hals", legt Wilma uit. "Naast bindweefselmassage geven we litteken- en rimpelreductietherapie en kunnen we liften zonder te snijden met behulp van de Fibroblast."
Schoonheidsinstituut De Keizer biedt eveneens verschillende permanente make-up technieken, kleuren en vormen voor bijvoorbeeld wenkbrauwen en eyeliner. De natuurlijke gezichtscontouren zijn hiervoor het uitgangspunt. Zorgvuldig worden de natuurlijke pigmenten aangebracht tot het gewenste resultaat is bereikt.

De Keizer is erkend leerbedrijf. "Daar heb ik bewust voor gekozen. Mijn kennis en ervaring wil ik graag overdragen", stelt Wilma Renske en Else voor. "Door zelf meerdere keren per jaar trainingen te volgen blijf ook ik up-to-date."

Inloopmiddag
Op 3 april is er een inloopmiddag van 15.00 tot 19.00 uur met mogelijkheid voor een gratis huidmeting en analyse. Verder is informatie verkrijgbaar over de behandelmogelijkheden en de methode van werken binnen Schoonheidsinstituut De Keizer. Daarnaast kan worden ervaren wat de producten met de huid doen. Deze Special Quick Treatment kost 10 euro. Opgave kan voor 31 maart. E-mail: info@natuurlijkdekeizer.nl of Telefoon: 0314-785785 / 06-55747629.

Dit artikel wordt u aangeboden door Schoonheidsinstituut De Keizer. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten