Een foto van een eerdere editie van het beachtoernooi op de Halse Dag. Foto: PR
Een foto van een eerdere editie van het beachtoernooi op de Halse Dag. Foto: PR (Foto: )

Befaamd beachvolleybaltoernooi keert terug op Halse Dag

HALLE - Het bekende beachvolleybaltoernooi van de Halse Dag keer terug tijdens de editie van 1 september. De Halse Dag, de feestdag van Halle op de eerste zondag van september, bestaat dit jaar 25 jaar. Een moment om terug te blikken op eerdere edities, herinneringen op te halen en uiteraard te zorgen voor een spetterende editie. Reden temeer voor de organisatie om het beachvolleybaltoernooi te laten terugkeren.

Beachvolleybaltoernooi
Voor het toernooi wordt het plein voor De Woage omgetoverd tot een strand. Hier strijden de deelnemers in teams van drie personen tegen elkaar om de hoofdprijs: een dinerbon om met het hele team uit eten te gaan. Vanuit eerdere edities blijkt wel dat het beachvolleybaltoernooi garant staat voor fanatieke deelnemers, spannende wedstrijdjes en vooral ook veel gezelligheid. Het toernooi is van 11:00 tot 17:00. Afhankelijk van het aantal deelnemers is er een ochtend- en een middagoule.

Aanmelden
Mensen die willen deelnemen kunnen zich nog tot 18 augustus aanmelden via halsebeach@hotmail.com onder vermelding van de teamnaam, teamleden, leeftijden en volleybalervaring. De kosten per team zijn vijftien euro per team. Meer informatie is beschikbaar via de website.

De Halse Dag
De Halse Dag vindt elke eerste zondag van september plaats en trekt elke editie meer dan 2.500 bezoekers, afkomstig uit de hele regio rondom Halle. Het is een traditie en een dag waar veel bewoners uit Halle en omstreken naar uitkijken. Vaste prik op het programma zijn een streekmarkt, veel activiteiten voor jong en oud, muziek en lekkere hapjes en drankjes. Dit jaar vindt de Halse Dag plaats op zondag 1 september.


www.halsedag.nl

Meer berichten