Ben Eulink opent Onderlinge Competitie 'De Pol' 6.0 Zelhem

Afstoot Ben Eulink. Foto: Rob Verkerke
Afstoot Ben Eulink. Foto: Rob Verkerke (Foto: )

ZELHEM - Ben Eulink uit Doetinchem, winnaar onderlinge competitie 5.0, heeft zaterdag 13 april de onderlinge biljartcompetitie 'De Pol' 6.0 geopend door symbolisch met de trofee keu de eerste afstoot te doen. Hiermee is officieel het startschot gegeven voor de onderlinge competitie 'De Pol' 6.0. Na deze opening gingen deelnemersde strijd met elkaar aan om de eerste wedstrijdpunten binnen te halen in een gezellig gevulde sportcafé 'De Pol' in Zelhem.

Biljartvereniging 'De Pol' uit Zelhem organiseert jaarlijks de onderlinge competitie, dit jaar is gestart met editie 6.0. Aan de onderlinge competitie doen veertig deelnemers mee verdeeld over acht poules. Het deelnemersveld bestaat niet alleen uit leden van biljartvereniging 'De Pol', maar ook uit leden van andere biljartverenigingen uit het district Doetinchem en omstreken. Daarnaast is deelnemen aan de onderlinge competitie ook mogelijk voor mensen die niet lid zijn van een biljartvereniging, maar die wel houden van een potje biljarten.

Het niveau van de deelnemers varieert van 15 te maken caramboles tot 80 te maken caramboles. In de poulefase wordt er in maar liefst tachtig wedstrijden gestreden voor een plek in de knock-out fase. Alle niveaus komen elkaar daar tegen. Uiteindelijk zal er een speler zijn die op de finaleavond de felbegeerde trofee in de wacht zal slepen en zich winnaar kan noemen. Deze finaleavond zal plaatsvinden op zaterdag 22 juni, tot die tijd zullen er op elke vrijdag en zaterdagavond wedstrijden gespeeld worden. Kom gerust op een speelavond een kijkje nemen. Het speelschema en wedstrijduitslagen volgen op de website.


www.bvdepolzelhem.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden