Tonny Wassink pakt misschien ook nog wel een race mee in 2019. Foto: Henk Teerink
Tonny Wassink pakt misschien ook nog wel een race mee in 2019. Foto: Henk Teerink

Teampresentatie Performance Racing Achterhoek

HENGELO - Vrijdagavond 15 maart zal het Hengelose Performance Racing Achterhoek (P.R.A.) zijn teampresentatie houden over het wegraceseizoen 2019. Vader Tonny en zoon Arno, die het team runnen, zullen dan het een en ander uit de doeken doen. Aanvang van de avond is rond 20.30 uur op het industrieterrein van Hengelo Gld. aan de Nijverheidsweg 3.

Ilja Caljouw, Virgil-Amber Bloemhard en de Engelse coureur Frank Gallagher vertellen in welke wedstrijden, klassen en motoren ze aan de start verschijnen.
In ieder geval staat het volledige International Road Racing Championship (I.R.R.C.) kampioenschap op de kalender van het team. Gallagher, afkomstig uit Manchester zal ook iets vertellen over de races op de Isle of Man. Gallagher heeft een overeenkomst met het P.R.A. om daar in een aantal klassen te zullen deelnemen. Deze Engelse coureur zal in ieder geval ook rijden tijdens het eerste I.R.R.C. evenement op de Varsselring.
Marcel Beerten, de bekende circuit omroeper, zal de avond aan elkaar praten en de heren het hemd van het lijf vragen. Raceliefhebbers en andere belangstellenden zijn van harte welkom om de teampresentatie bij te wonen.

Meer berichten