Oranjevereniging Hummelo en Oranje organiseert een gezellige en spannende stratenquiz. Foto: PR
Oranjevereniging Hummelo en Oranje organiseert een gezellige en spannende stratenquiz. Foto: PR

Stratenquiz in Hummelo

HUMMELO - Mede door het grote succes van voorgaande jaren houdt Oranjevereniging Hummelo en Oranje ook dit jaar weer een gezellige en spannende stratenquiz. De Quiz wordt gehouden op zaterdagavond 16 maart bij FF naar Steef te Hummelo. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Teams uit de diverse straten zullen tegen elkaar strijden over de volgende onderwerpen: algemeen, natuur en wetenschap, Nederland, aardrijkskunde en geschiedenis, muziek en sport.
Per straat kunnen één of meerdere teams meedoen. Een team bestaat uit vier personen. Een team mag ook gevormd of compleet gemaakt worden met andere personen, maar de naam van de straat blijft de naam van het team. Aan de quiz kunnen maximaal twintig teams deelnemen. Dus wie het eerst komt... De eerste teams hebben zich al opgegeven.
Meer informatie is op te vragen bij Leo Meijer of Jolande Slagter. Wie het leuk vindt en het lukt om vier mensen bijeen te krijgen, geeft het team dan vóór zaterdag 9 maart op bij: Leo Meijer, 0314-382402 of l.meijer@hummelo-en-oranje.nl, of Jolande Slagter, 0314-843685 of j.slagter@hummelo-en-oranje.nl.
Bij opgave wel de naam van de straat, naam teamleden, naam teamcaptain, telefoon en e-mailadres van de teamcaptain vermelden.

Meer berichten