Artist impression van het nieuwe vrieshuis van Aviko in Steenderen. Afbeelding: Aviko
Artist impression van het nieuwe vrieshuis van Aviko in Steenderen. Afbeelding: Aviko

Werkzaamheden bouw Aviko vrieshuis van start

STEENDEREN - Binnenkort start VDR Bouwgroep aan de Dr. A. Ariënsstraat te Steenderen in opdracht van Aviko met de bouw van het nieuwe vrieshuis.

De voorbereidende werkzaamheden voor de start van de bouw worden momenteel getroffen. De infra is inmiddels deels opgeleverd/opgestart. Vanaf eind augustus zal worden gestart met de heiwerkzaamheden, die ongeveer zes weken in beslag zullen nemen. Vanaf medio januari 2019 start vervolgens de montage van het stalen skelet van het nieuwe vrieshuis. De montage van de verschillende elementen zal op de bouwplaats worden uitgevoerd. Naar verwachting zal het gehele project volgens planning eind 2019 aan Aviko worden opgeleverd.

Hoewel niet helemaal kan worden uitgesloten dat de bouwwerkzaamheden tot enige geluidsoverlast en ander ongemak voor omwonenden zullen leiden, zal al het mogelijke worden gedaan om hinder tot een minimum te beperken. Gedurende de gehele duur van het project zal namens VDR Bouwgroep de uitvoerder als contactpersoon voor omwonenden telefonisch en op de bouwplaats beschikbaar zijn.

Meer berichten