Drukte van belang bij heropening Aldi

Vaste klant mevrouw B. Wissink was de winnares van de hoofdprijs van de krasactie. Foto: PR
Vaste klant mevrouw B. Wissink was de winnares van de hoofdprijs van de krasactie. Foto: PR (Foto: )

ZELHEM - Vrijdagochtend waren de eerste klanten al om half acht aanwezig voor de feestelijke heropening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Markt in Zelhem. De officiële opening van de winkel werd gedaan door District Sales Manager Boudewijn Wezel samen met filiaalleider Christian Kappert. Vervolgens stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren zichtbaar tevreden met de nieuwe formule van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. "Fantastische winkel!" werd door velen gezegd. Binnen enkele uren krasten vierhonderd klanten prijzen weg van bijvoorbeeld jacuzzi's, digitale camera's tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd rond half tien uitgereikt aan vaste klant mevrouw B. Wissink. "Wat een prachtige winkel is het geworden. Deze prijs komt heel goed uit, kan ik spulletjes kopen voor de vakantie", aldus de enthousiaste hoofdprijswinnares.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel was bij velen dan ook onderwerp van gesprek. "Wat een mooie openingsdag! We hebben er met z'n allen heel hard voor gewerkt de afgelopen week. Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor", aldus de trotse filiaalleider Christiaan Kappert.

Bij de foodtruck konden heerlijke, vers klaargemaakte hapjes van Aldi-producten geproefd worden. Hier werd door klanten veelvuldig gebruik van gemaakt.

Meer berichten