Het terrein van het Concours Hippique in Hummelo. Foto: Paul Rijksen
Het terrein van het Concours Hippique in Hummelo. Foto: Paul Rijksen

Concours Hippique Hummelo

Algemeen

HUMMELO - Rijvereniging Hummelo organiseert met de hulp van veel vrijwilligers haar jaarlijkse concours. Concours Hippique Hummelo zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juni op het terrein bij de familie Oosterink aan de Broekstraat 33 in Hummelo.

Rijvereniging Hummelo start CH Hummelo met de clinic 'Proefgericht Rijden' op vrijdagmiddag/avond op het concoursterrein met medewerking van gerenommeerd jurylid en trainer Ton Koenderink. Ton Koenderink staat bekend als een gepassioneerd paardensportliefhebber en heeft zelf op Lichte Tour niveau gereden en getraind bij o.a. Johan Hinneman. Meerdere combinaties op landelijk en subtopniveau trainen graag bij hem.

Volgens traditie zullen de paarden op zaterdag in actie komen en zijn de ponyruiters op zondag aan de beurt. Dit zijn tevens de selectiewedstrijden voor ruiters van paarden en pony's om een ticket voor dressuur of springen naar de Gelderse Kampioenschappen te bemachtigen.

Op alle dagen is iedereen van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje de verschillende klasses te aanschouwen. Rijvereniging Hummelo verwelkomt graag ruiters en toeschouwers (honden zijn helaas niet toegestaan op het terrein). De toegang en het parkeren is geheel gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant