Kijk op de folder welke knuffels je kunt sparen bij Jumbo. Foto: Jumbo Hollak Zelhem
Kijk op de folder welke knuffels je kunt sparen bij Jumbo. Foto: Jumbo Hollak Zelhem

Spaar voor knuffels bij Jumbo Hollak Zelhem

Zakelijk

ZELHEM – “Jumbo Hollak Zelhem start op 27 maart 2024 met een leuke spaaractie voor de kinderen en kleinkinderen”, zegt Bouke Hollak, ondernemer van Jumbo Hollak. “Wij starten een spaaractie met Forest Friends, de vrolijkste dierenbende van het bos!”

Forest Friends
“De Forest Friends bestaan uit zes knuffels, ieder met hun eigen karakter en herkenbare kleuren! Daarnaast zijn er ook vier bijpassende (voor)leesboekjes toegevoegd, waarin de Forest Friends de spannendste avonturen beleven tijdens de vier verschillende seizoenen: van de herfst, naar de winter, de lente en de zomer. De boekjes zijn geschreven op rijm en daardoor super leuk om samen te lezen. De dierenbende kan je compleet maken door ook voor een stoere drinkbeker en dekbedovertrek te sparen. Na het voorlezen lekker slapen onder een dekbed van de Forest Friends is natuurlijk erg leuk. Samen met de Forest Friends kan jouw kind of kleinkind op avontuur gaan door de bossen. Een herkenbaar, leerzaam én vermakelijk concept voor kinderen van 0 tot 6 jaar. En natuurlijk voor alle ouders en grootouders”, zegt Hollak.

Actievoorwaarden
De actie loopt van woensdag 27 maart tot en met zondag 19 mei 2024. Bij besteding van elke 10 euro ontvang je een zegel en met vijf zegels is de spaarkaart vol. Het inleveren van volle spaarkaarten kan tot en met zondag 26 mei 2024. Alle producten zijn door het inleveren van een volle spaarkaart en kleine bijbetaling te verkrijgen in de winkel.

Haal je spaarzegels bij het Scodi-apparaat
Bij Jumbo Hollak krijg je de zegels van lokale spaaracties op een bijzondere manier. Bij de zelfscan kan je namelijk geen zegels uit de kassa halen. Daarom staat er een Scodi zuil bij de bloemen. Op de Scodi vul je na het afrekenen van jouw boodschappen het kassabonbedrag in. De automaat geeft dan automatisch het juiste aantal spaarzegels mee. “Bij alle lokale spaaracties gebruiken wij de Scodi”, zegt Hollak. “Dit apparaat geeft snel het juiste aantal zegels aan de klant waardoor de klant makkelijk en snel weer verder kan. Net als bij de zelfscan van de kassa heeft de Scodi-automaat regelmatig een steekproef om te controleren of het juiste bedrag is ingevuld. Na een goede steekproef ontvang je twee extra zegels cadeau. De laatste tijd hebben wij helaas wat storing gehad met de Scodi maar inmiddels is het apparaat vervangen.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant