Anja Jolink speldde Gerdien Kleistra het insigne in brons op. Foto: Gerrit Wesselink

Anja Jolink speldde Gerdien Kleistra het insigne in brons op. Foto: Gerrit Wesselink

Gerdien Kleistra neemt afscheid met brons, als Beheerder van het Leerhuys Zelhem

Religie

ZELHEM - Op 22 januari nam de Lambertikerkgemeente afscheid van Gerdien Kleistra-Schuyt als Beheerder van het Leerhuys. De voorzitter van de Taakgroep Rentmeesters, Fred Groot Nibbelink, hield een toespraak, waarin haar werkzaamheden de revue passeerden.

Gerdien startte op 1 september 2004 met haar werkzaamheden en kreeg er gaandeweg steeds meer taken bij, doordat andere mensen met hun taken stopten. “Ach, dat kan Gerdien er nog wel bij doen.” Maar ze deed het altijd graag en goed. Ze was er zelfs zo mee bezig dat ze het tijdens vakanties en andere afwezigheid slecht uit handen kon geven. Gelukkig blijft ze na haar afscheid nog volop bij de kerk betrokken.

Dankwoorden voor inzet als beheerder van het Leerhuys

Een paar zinnen uit de toespraak: “Graag wil ik je, namens de hele Taakgroep Rentmeesters en vele anderen, van harte bedanken voor jouw inzet als beheerder van het Leerhuys en alles wat daar bij komt kijken. Jouw aandacht voor detail en jouw inzicht hebben er voor gezorgd dat onze vergaderingen altijd soepel verliepen.” “…of het verzorgen van de koffie en thee, jij hebt alles altijd tot in de puntjes geregeld.”

Daarna las de voorzitter de oorkonde voor, behorende bij de toekenning van het Draaginsigne van Vereniging Kerkrentmeesterlijk Beheer (VKB) in brons, voor “Het vervullen van de functie van beheerder van het Kerkelijk Centrum gedurende Achttien jaren.” Anja Jolink speldde het insigne op en er was natuurlijk een bos bloemen.

De toespraak eindigde met een welgemeend dank-je-wel namens de gehele kerkgemeenschap. Dit werd onderstreept door een luid applaus van alle aanwezigen.

Voorzitter Fred Groot Nibbelink leest de oorkonde voor aan Gerdien Kleistra. Foto: Gerrit Wesselink

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid