Jumbo Hollak-medewerkers op training voor de verskeuken, een van de belangrijkste nieuwe afdelingen. Foto: PR
Jumbo Hollak-medewerkers op training voor de verskeuken, een van de belangrijkste nieuwe afdelingen. Foto: PR

24 Mei opening verbouwde Jumbo Hollak Zelhem

Economie

ZELHEM – “Op woensdag 24 mei 2023 om 9.00 uur openen wij onze vernieuwde winkel feestelijk”, zegt ondernemer Bouke Hollak van Jumbo Hollak Zelhem. “Wij zijn met ons team trots op deze nieuwe winkel, onze grootste verbouwing tot nu toe! Je herkent de oude winkel niet meer terug, zoveel is er verandert.” De eerste bezoekers ontvangen bij de opening een gratis bos bloemen. Tot en met zaterdag 27 mei 2023 geeft Jumbo Hollak bij besteding vanaf 25 euro een gratis Jumbo chocoladereep weg.

Verskeuken en slagerij
“Middelpunt van de winkel en, dat vind ik persoonlijk, de mooiste vernieuwing is de verskeuken in combinatie met de slagerij. In de verskeuken worden dagelijks verse producten bereid. Denk aan vers belegde broodjes, maaltijdsalades, soepen, borrelschalen, pizza’s en seizoenspecialiteiten. In de slagerij malen wij nog elke dag vers gehakt, maken wij verse worst en snijden vers rundvlees en varkensvlees”, zegt Hollak.

Zelfscan
Bij de kassa-afdeling wordt gebruik gemaakt van een zelfscanplein. Daar staan zes zelfscan kassa’s (SCO) waar de klant de boodschappen, zonder hulp van een medewerker, zelf kan afrekenen. “De hostmedewerkers die werkzaam zijn op het plein helpen waar nodig en voeren soms steekproeven of leeftijd controles voor alcohol uit”, zegt Hollak. “Bijvoorbeeld bij een tweede gratis product wordt het wel eens vergeten om het product twee keer te scannen. Dan klopt het bedrag voor de klant wel maar klopt de voorraad niet meer. Een steekproef kan dit soort fouten ontdekken en laten corrigeren. Afrekenen kan ook nog steeds bij drie normale kassa’s. Op de bloemenafdeling kan je naast afrekenen bij de balie ook gebruik maken van een zelfscan, mocht het bijvoorbeeld druk zijn bij de balie.”

Stokbrood snijmachine
“De nieuwe bakkerij is uitgebreid met een zelfservice stokbroodsnijmachine. Daar kan je zelf stokbrood snijden voor bijvoorbeeld de BBQ of gewoon een lekkere hap. Naast de verskeuken is de bakkerij ook een echte eyecatcher geworden. De versgebakken producten en het banket zijn beter gepresenteerd en er is nog meer keuze.”

Ruimere winkel en meer parkeerplaatsen
“Door het verplaatsen van kantoren en sociale ruimtes naar boven hebben wij meer ruimte voor de klant en het assortiment gecreëerd in de winkel”, vertelt Hollak verder. “De versafdelingen zijn flink groter geworden en de gangpaden zijn iets breder geworden. De slijterij is verplaatst en zichtbaar achter een glazen wand. De wijnen uit de slijterij zijn toegevoegd aan de wijnafdeling in de supermarkt en het gedistilleerd is via een sluis bij het zelfscan plein bereikbaar. Je moet dan wel even de winkel door om bij de slijterij te komen. De nieuwe parkeerplaats is inmiddels ook bereikbaar met zestien extra parkeerplaatsen.”

Scoor voor je club!
“De sponsorzegel is vervangen door ‘Scoor voor je club’. Meer dan 80 ‘clubs’ hebben zich al aangemeld. Mocht je nog niet meesparen, ga dan meteen naar www.scoorvoorjeclub.nl/kies-je-club. Zoek daar naar jouw club en meld je aan. Doe dit met jouw mobiele telefoon omdat je de app Dappre moet installeren. Koppel jouw bankrekening en je kan meteen gaan sparen voor jouw club. Vanaf de opening loopt er een speciale actie voor clubs. Als spaarders boodschappen doen bij Jumbo Hollak dan ontvangt de club bij besteding tot 25 euro 2% van het besteedde bedrag en vanaf 25 euro 4% van het besteedde bedrag.”

Duurzaam
“De nieuwe supermarkt is naast een hele mooie winkel ook een duurzame winkel geworden met veel minder energieverbruik. Het pand is volledig van het gas af”, zegt Hollak. “Wij horen bij de eerste paar supermarkten in Nederland waar bijna alle koelingen zijn afgedekt, dat scheelt een heleboel energie. Ook ligt er ligt een Sedum groendak en de verlichting wordt gedimd als er veel licht van buiten naar binnen komt. Met deze aanpassingen horen wij bij de top van Nederland qua duurzaamheid!”

“Team Jumbo Hollak Zelhem staat vanaf 24 mei 9.00 uur weer vol enthousiasme voor jou klaar! Kom vooral naar de opening kijken en laat ons weten wat je van de nieuwe winkel vindt.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst-Zuid