De Jumbo Eentje Extra Weken: 1+1 gratis op heel veel artikelen en dat gedurende vier weken. Foto: Jumbo Hollak Zelhem
De Jumbo Eentje Extra Weken: 1+1 gratis op heel veel artikelen en dat gedurende vier weken. Foto: Jumbo Hollak Zelhem

5 euro kassakorting bij Jumbo Hollak Zelhem

Algemeen

ZELHEM - De feestdagen zijn voorbij dus er moet weer op de centjes worden gelet. Bij Jumbo Hollak Zelhem zijn er daarom meerdere voordelen te behalen in de maand januari om flink op de boodschappen te besparen.

“In januari pakken wij dit jaar uit met allerlei kortingen om flink te besparen”, zegt Bouke Hollak. “Zo hebben wij de Jumbo Eentje Extra Weken: 1+1 gratis op heel veel artikelen en dat gedurende vier weken. 

De promotie zit op producten die vaak gebruikt worden zoals koffie, toiletpapier, vlees en natuurlijk vooral de gezonde groenten.”
Na de feestdagen in december wordt het weer tijd om de kerstboom naar buiten te gooien en frisse nieuwe planten binnen te halen. “Bij Jumbo Hollak Zelhem pakken wij in januari traditioneel flink uit met mooie planten. Deze maand hebben wij diverse luxe groene planten in de actie.”

Jumbo Eentje Extra Weken: 1+1 gratis

5 euro kassakorting met Jumbo Extra’s
Bij Jumbo Hollak Zelhem zijn je dagelijkse boodschappen bij Jumbo Extra’s waard. Met Jumbo Extra’s spaar je voor gratis boodschappen, korting op de leukste uitjes en spaar je extra snel voor onze spaaracties. 

Download de app en activeer je Extra’s pas en ervaar zelf de voordelen. Mocht je hierover vragen hebben dan kan je altijd terecht bij de medewerkers van Jumbo Hollak of Jumbo.com. 

Als je al lekker punten hebt gespaard in de app dan kan je in de maand januari één keer 5 euro korting krijgen bij inwisseling van 1.000 punten. Dat is nog eens lekker boodschappen doen!


jumbo.com

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid