<p>Fietsen op de Hessenweg in Hummelo. Foto: Henk Wullink</p>

Fietsen op de Hessenweg in Hummelo. Foto: Henk Wullink

Dertig bijzondere fietsroutes door gemeente Bronckhorst

HENGELO - Maar liefst dertig fietsroutes, waarin alle 44 stadjes, dorpen en buurtschappen van de gemeente Bronckhorst worden aangedaan. Ze zijn allemaal te vinden in de recent verschenen fraaie fietsmap van Henk Wullink.

'Op de fiets door de gemeente Bronckhorst' bestaat uit bijzondere fietsroutes van 30, 50 en 70 kilometer. Op deze wijze kan door bewoners, nieuwkomers, recreanten en toeristen op een sportieve en aangename wijze kennis worden gemaakt met al het moois dat de gemeente Bronckhorst te bieden heeft. Kijken bij de buren kan ook, want een aantal routes overschrijdt de grens met andere gemeenten.
De routes gaan met de klok mee naar alle windstreken en hebben allemaal als start- en eindpunt Hengelo (Gld), om precies te zijn bij fietsknooppunt 54 tegenover Eetcafé Jansen en Jansen. Ze zijn uitgezet aan de hand van het systeem van de fietsknooppunten.
De liefhebber kan elke dag kiezen voor een andere route want deze is eenvoudig uitneembaar uit de map. Maar twee routes op één dag afleggen kan natuurlijk ook.
De fietsmap met de dertig routes is voor slechts 6,95 euro te koop bij Eetcafé Jansen en Jansen in Hengelo (Spalstraat 1). De map is ook te bestellen via Facebook Henk Wullink. Dan komt er wel 4 euro aan portokosten bij om de map thuis te sturen.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden