Richel Wolsink
Richel Wolsink (Foto: Mandy Koers)

Heerlijk ontspannen bij Exclusief in de Achterhoek

De 24-jarige Richel Wolsink komt uit een ondernemende familie en wist meteen dat ze na haar opleiding tot allround schoonheidsspecialist voor zichzelf wilde beginnen. Sinds oktober vorig jaar heeft ze in de voormalige kippenschuur van haar ouderlijk huis haar eigen salon Exclusief in de Achterhoek waarbij ze schoonheidsbehandelingen combineert met haar liefde voor de streek.

Door Ceciel Bremer

Richel is een bezige bij. Ze schildert, speelt trompet, kookt graag, geeft voorlichting op het Graafschap College over haar werk en is ontzettend creatief. Die creativiteit kan ze vooral loslaten in haar eigen salon waar ze behandelingen geeft aan zowel mannen als vrouwen. “Een massagebehandeling is pure ontspanning voor de klant maar ook voor mij”, vertelt ze enthousiast.

Er is heel veel mogelijk om jezelf te verwennen, zegt Richel. “Het merk Malu Wilz waarmee ik werk heeft exclusieve producten op basis van plantenextracten en geneeskrachtige kruiden, een weldadige belevenis voor je huid. Elk half jaar biedt het merk een seizoensbehandeling aan. Die wordt door klanten veel geboekt omdat het maar beperkt mogelijk is. Dat maakt het ook exclusief. Malu Wilz heeft ook zonnebrandcrème, make-up, hand- en voetverzorging en is eveneens in travel size verkrijgbaar. Alle producten zijn gericht op zowel de vrouwen- als de mannenhuid. De huid van mannen is veel droger en heeft dus een andere voeding nodig”, weet Richel. Binnenkort start ze met een aanvullende cursus over wellnessbehandelingen voor mannen. “Daar wil ik nog meer over weten want daar is steeds meer vraag naar.” 

Via cursussen en beurzen, waar ze vaak live vlogt om haar klanten direct te informeren, blijft Richel op de hoogte van nieuwe trends en ontwikkelingen. Zo wil ze zich in de toekomst nog verdiepen in pedicure en het geven van workshops make-up.

Naast het geven van exclusieve behandelingen heeft Richel ook exclusieve parfum voor zowel vrouwen als mannen in haar assortiment. Verder is Richel binnenkort ook te boeken om kinderen te schminken bij feestjes of evenementen en zit ze vol plannen om haar liefde voor de Achterhoek te koppelen aan haar salon. Richel: “Ik houd van deze streek, van de bossen en de ruimte om ons heen. Ik ben er trots op dat ik hier woon en wil dat graag uitdragen in mijn bedrijf. Je kunt heerlijk ontspannen met een fiets- of wandeltocht door de regio en dat wil ik combineren met een wellnessbehandeling.” Richel werkt daarom onder andere samen met campingeigenaren en lokale ondernemers om dit komend seizoen op te zetten. Ook op haar website informeert ze bezoekers over leuke eet- en drinkgelegenheden en diverse bezienswaardigheden in de regio.

De Halse ondernemer verwelkomt iedereen in haar salon om te komen ontstressen en de huid een oppepper te geven. “Ik vind het geweldig dat ik iets kan doen waar mensen zo van genieten.”

Telefoon         06-19139371

E-mail             info@exclusiefindeachterhoek.nl

Website          www.exclusiefindeachterhoek.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden