Tiny Jansen gehuldigd voor 25 jaar inzet als vrijwilliger. Foto: Ria Maandag
Tiny Jansen gehuldigd voor 25 jaar inzet als vrijwilliger. Foto: Ria Maandag

Tiny Jansen 25 jaar vrijwilliger van Zonnebloem Zelhem-Halle

ZELHEM/HALLE – In de jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst voor alle vrijwilligers van de Zonnebloemafdeling Zelhem-Halle is Tiny Jansen uit Westendorp gehuldigd voor 25 jaar vrijwilligerswerk voor de Zonnebloem. Zij kreeg de Gouden Insigne van de landelijke Zonnebloem opgespeld door voorzitter Marjanne Broeder, met een daarbij behorende Oorkonde.

Tiny heeft in die lange periode heel trouw veel bezoekjes gebracht aan deelnemers van de afdeling. Daarnaast hielp ze vaak mee aan activiteiten zoals gezellige middagen. 25 jaar vrijwilligerswerk is in deze tijd bijna uniek; vandaar een moment om bij stil te staan. Van de eigen afdeling kreeg zij een boeket bloemen en een cadeaubon.

Het aantal deelnemers groeit de laatste jaren gestaag. Dat heeft als gevolg dat inmiddels niet meer voor alle deelnemers een vrijwilliger beschikbaar is. Toch wil de Zonnebloem ook deze mensen graag koppelen aan een vrijwilliger. Daarom is de afdeling naarstig op zoek naar nieuwe mensen die aan bezoekwerk en activiteiten willen meedoen.

Belangstellenden, die meer willen weten over de Zonnebloem of overwegen vrijwilliger te worden, kunnen altijd contact opnemen met Alie Jansen (hoofd bezoekwerk) via e-mail: aliejansen48gmail.com of bel 0314-622915.

Meer berichten