De tafel waar Maria Aaldering haar gasten voor uitnodigt. Foto: PR
De tafel waar Maria Aaldering haar gasten voor uitnodigt. Foto: PR

De Stek nodigt 60 mensen aan tafel uit

ZELHEM - Bij Biozorgkwekerij Aaldering De Stek aan de Wittebrinkweg 8 in Zelhem worden zaterdag 14 december 60 mensen aan tafel uitgenodigd.

"Soms hoor je mensen zeggen, die maand december daar zie ik zo tegenop, dan voel ik me zo alleen. Voor deze mensen wil De Stek graag wat betekenen", vertelt Maria Aaldering. "Het plan is om samen met 30 mensen, zowel op de ochtend als 30 mensen op de middag een gezellig samenzijn te realiseren."
De ontvangst zal zijn met koffie/thee en een wafel, zo van het ijzer. Daarna kunnen kerststukjes worden gemaakt. Een voor zichzelf en een voor iemand, die zij vinden dat een opkikkertje kan gebruiken. Deze deelt men zelf uit. Ook wordt er voor soep en broodjes gezorgd.
De ochtend is van 10.00 tot 12.30 uur en de middag van 13.30 tot 16.00 uur gepland. Voor eventueel vervoer van en naar De Stek kan gezorgd worden.
Dit wordt aangeboden door De Stek. Er zijn nog enkele plekken vrij. Aanmelden kan bij Maria Aaldering, via mail maria.aaldering.de.stek@gmail.com of bel 0314-324356.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden