Auto gratis laten controleren tijdens Wintertest tiendaagse

HUMMELO - Een defecte accu is de grootste veroorzaker van autopech in de winter. Deze ergernis en meer winterse autokwalen zijn te voorkomen door een gratis wintertest te laten uitvoeren bij Autobedrijf Overbeek in Hummelo. Vanaf maandag 18 tot en met vrijdag 30 november is iedereen hiervoor tien dagen lang welkom aan de Dorpsstraat 4 in Hummelo.

De traditionele wintertestdag van Overbeek is dit jaar uitgebreid tot een tiendaagse service, om meer mensen de kans te geven te profiteren van de gratis controle. "Om me heen hoorde ik steeds vaker dat mensen hun auto wel willen laten controleren, maar dat zaterdag vaak een heel drukke dag is. Kinderen naar voetbal brengen, boodschappen doen enzovoort.", vertelt eigenaar Hans Overbeek. "Omdat we dit heel goed begrijpen hebben we gekozen voor een tiendaagse. Nu heeft iedereen de kans om veilig de winter door te rijden."

Veiligheid is één van de belangrijkste aandachtspunten bij de wintercheck. Onder meer banden, verlichting, ruitenwissers, accu, dynamo, verwarming, ruiten, multiriem/v-snaar en het niveau van koelvloeistof, remvloeistof en motorolie worden onder de loep genomen. Tijdens de Wintertest tiendaagse is men twee weken lang van harte welkom van maandag tot en met vrijdag. Men kan bellen met Autobedrijf Overbeek (0314-381 674) voor de gratis wintertest.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden