Foto: PR
Foto: PR

Pontificaal Party 2.0 in Hummelo

Algemeen

HUMMELO - Zaterdag 1 juni vanaf 20.30 uur vindt de Pontificaal Party 2.0 weer plaats. Na maanden van voorbereidingen, overleggen, bellen, mailen, organiseren en regelen is iedereen en alles er klaar voor. Die zaterdag staat welbekende rood/witte tent er weer, evenals de barbecue en de frituur, en staat de band te trappelen om te mogen beginnen.

Uit veiligheidsoverwegingen is besloten om de parkeergelegenheden anders in te delen. Vorig jaar kon men de auto nog langs de Kipstraat parkeren, die men van beide kanten kon inrijden. Vanaf dit jaar mag de auto in de wei geparkeerd worden. De Kipstraat zal worden ingericht als een éénrichtingsverkeer weg en is alleen in te rijden vanaf de Torenallee. Natuurlijk wordt het aangeraden op de fiets te komen, deze kan men aan de andere kant van het terrein in de weide stallen (op de hoek van de Torenallee/Kipstraat betreden).

De organisatie heeft in samenspraak met de gemeente afgesproken goed te gaan letten op de minimale leeftijdsgrens, iedereen wordt daarom verzocht het legitimatiebewijs mee te nemen. Heb jij de leeftijd van 18 jaar nog niet bereikt, dan is het verboden om alcoholische drank nuttigen.

Zorg dat u een felbegeerde uitnodiging in handen krijgt en kom zaterdag 1 juni om 20.30 uur naar de Kipstraat in Hummelo. Voor meer informatie, zie de Facebookpagina.


www.facebook.com/pontificaal

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant