De jongste pupillen volgden een knutselworkshop. Foto: PR
De jongste pupillen volgden een knutselworkshop. Foto: PR

Jeugd vv Zelhem sluit de winterstop af

Algemeen

ZELHEM - De gehele jeugdafdeling van voetbalvereniging Zelhem sluit de winterstop periode af en maakt zich op voor de voorjaarscompetitie van 2019. Afgelopen zaterdag 12 januari hadden de jongste pupillen een workshop knutselen onder leiding van Sabine Rensen. Sabine is bekend van haar workshops op de Zwarte Cross. Er werd gemozaïekt of er kon een stoere steigerhouten plank voorzien van mooie decoratie.

De oudere pupillen sloten de winterstop af met een gezamenlijke ochtend in het zwemparadijs Bahia. De junioren waren afgelopen zaterdag te vinden bij het speedsocceren in Zieuwent. Zaterdag 19 januari zijn de pupillen hier ook te vinden. De JO13-1 speelt dan een oefenwedstrijd tegen de Ulftse Boys JO13.

Woensdagavond 16 januari beginnen alle pupillen weer te trainen om zich al trainend en voetballend klaar te maken voor een sprankelend en nieuwe competitie. Lijkt het jou nou ook leuk om te komen voetballen dan ben je van harte welkom op Sportpark de Pol vanaf 18:15 uur. Jeugdcoördinator Luc Starink heet iedereen van harte welkom. Voor meer informatie, zie de website.


vvzelhem.nl

De oudere pupillen gingen zwemmen bij Bahia. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant