Afslanken in Zelos Nieuwjaarsloop

ZELHEM - Zorgen over de extra kilo's van de komende feestdagen hoeven Zelhemmers niet meer te hebben. Die gaan er op zaterdag 5 januari gewoon weer af tijdens de jaarlijkse Zelos Nieuwjaarsloop. Alleen de portemonnee blijft op gewicht want deelname is gratis.

Ook dit jaar heeft ZSV Zelos weer een aantal mooie hardlooproutes uitgezet rondom Sportpark Pluimerskamp, met lengtes van 3, 5 en 10 km. Jong en oud kunnen zo deelnemen aan de altijd gezellige Nieuwjaarsloop. De start voor de hardlopers heeft plaats om 14.00 uur. Voor de wandelaars en beoefenaars van nordic walking zijn er twee mooie wandelroutes rondom Zelhem uitgezet, van 5 en 10 km. De start van de 5 km is tussen 13.15 en 13.45 uur en voor de 10 km tussen 12.45 en 13.30 uur. Aanmelden kan in het clubhuis en daar wordt ook de routebeschrijving voor de gekozen afstand uitgereikt. Voorafgaand aan dit evenement gaat om 12.00 uur de loop voor de jeugd onder 13 jaar van start. Ook deelnemers aan deze loop hoeven geen lid te zijn van ZSV Zelos. Niet-leden kunnen zich tussen 11.00 en 11.30 aanmelden in het clubhuis.
Om een grote drukte bij de inschrijving voor de hardlopers te voorkomen adviseert Zelos de deelnemers zich vooraf in te schrijven via de website van de vereniging. Onder het kopje Activiteiten, ZSV Zelos Nieuwjaarsloop, is het inschrijfformulier te vinden. Bij voorinschrijving hoeft men op de dag zelf alleen het startnummer op te halen in het clubhuis. De voorinschrijving sluit op vrijdagavond 4 januari 2019 om 18.00 uur. Op de dag zelf kunnen hardlopers zich dan nog tussen 12.30 en 13.30 uur inschrijven, eveneens in het clubhuis.
Na afloop van de Nieuwjaarsloop kunnen de deelnemers elkaar onder het genot van een heerlijk kopje erwtensoep een prettig en sportief 2019 toewensen. Om de stemming er goed in te brengen zorgt Zelos voor muzikale omlijsting.

www.zsvzelos.nl

Meer berichten