Benjamin van der Velden. Foto: Eva van Leeuwen
Benjamin van der Velden. Foto: Eva van Leeuwen (Foto: )

Cabaret-talent Benjamin van der Velden in Hummelo

HUMMELO - Het is tijd voor cabaret in Hummelo. De multifunctionele Hummelose kerk leent zich perfect als theaterzaal en ditmaal is het podium voor aanstormend talent Benjamin van der Velden. Tot op heden trad hij vooral in het westen van het land op, maar op zaterdagavond 24 november doet hij de Achterhoek aan.

Benjamin, ooit van het vmbo getrapt en nu als autodidact afgestudeerd aan het Conservatorium, ademt muzikaliteit en bevlogenheid. "Benjamin maakt indruk met zijn liedjes die zowel qua taal als qua muziek van hoog niveau zijn. Zijn zoekende persoonlijkheid op het podium is boeiend om naar te kijken", schreef de jury van het eerste cabaretfestival waaraan hij meedeed (Griffioen/Zuidplein Festival) en wat hem de juryprijs opleverde. Na het tweede festival (Groninger Cabaret Festival) zat hij terug in de trein met de persoonlijkheidsprijs in zijn tas. Met zijn theaterprogramma 'Ik Ben' toerde hij door Nederland en op dit moment is de voorstelling in reprise.
De voorstelling wordt georganiseerd door de Stichting Dorpshuis Hummelo, dat naast concerten, filmavonden, lezingen, beurzen en kinderactiviteiten steeds vaker theater programmeert.
De voorstelling begint om 20.30 uur. Zaal open om 19.45 uur. Kaarten (10 euro in de voorverkoop) bij Spar Hummelo of via: bestellen@dorpshuishummelo.nl. Aan de deur kosten ze 12,50 euro.

Meer berichten