Berrie Stapelbroek (l) mag zich een jaar lang Koningin van de Meene noemen. Foto: PR
Berrie Stapelbroek (l) mag zich een jaar lang Koningin van de Meene noemen. Foto: PR (Foto: )

Berrie Stapelbroek Koningin van De Meene

ZELHEM - Van donderdag 14 tot en met zaterdag 16 juni was het weer buurtfeest in de Meene. Er waren weer vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Buurt- en toneelvereniging de Meene kijkt terug op een zeer geslaagd buurtfeest 2018.

De donderdagavond stond in het teken van de playbackshow. Vrijdagochtend was er een gezellig samenkomen voor de 70-plussers in de feesttent met zangkoor 'Janboel' uit Gaanderen. Vrijdagavond barstte de strijd om de beker los bij de jaarlijkse Sterrit, waar 33 auto's aan meededen. De route ging dit jaar rondom Zelhem, Velswijk, Keijenborg en Hengelo. Na het inhalen van het Koningspaar 2017 werden door de kinderen, in de basisschoolleeftijd, de ballonnen opgelaten. Dit was het startsein voor Fleur Janssen, Koningin van 2017, om het startschot voor het vogelschieten en de overige volksspelen. Aan het eind van de middag werd de vogel eraf geschoten door Berrie Stapelbroek. Berrie Stapelbroek mag zich een jaar lang Koningin van de Meene noemen. 's Avonds werd het buurtfeest afgesloten met een feestavond, onder begeleiding van Duo Double.

Uitslagen
Sterrit: 1. Familie Bruil, 2. Wim en Marja Stoltenborg, 3. Bennie & Ada Stoltenborg met Martijn & Mirjam Kool, 4. Jasper en Lindsey Stoltenborg, 5. Henk en Wilma Hebbink.
Ballon oplaten 2017: 1. Lena Susebeek, 2. Kai Bargeman, 3. Fenne Velthorst, 4. Sophia Mansor, 5. Rosa Mansor, 6. Taeke Dijkstra, 7. Lissy Kool.
Vogelschieten: Romp Berrie Stapelbroek, Rechtervleugel Martijn Kool, Linkervleugel Henk Hebbink, Staart Rob Dijkstra, Kop Jeroen Luimes.
Sjoelen: 1. Catharien Hermsen, 2. Bennie Susebeek (Meene), 3. Jeanet Stoltenborg
Kegelen Dames: 1. Berrie Stapelbroek, 2. Ada Stoltenborg, 3. Ilse Bargeman.
Kegelen Heren: 1. Alwin groot Roessink, 2. Bennie Susebeek, 3. Rik Bolwijn.
Schijfschieten: 1. André Olthuis, 2. Janneke Dijkstra, 3. Dick Bruil.
Ballero: 1. Ilse Bargeman, 2. Alja Eskes, 3. Alwin groot Roessink.
Bel/Fladderschieten: 1. Dick Bruil, 2. Fleur Janssen, 3. Henk Hebbink.
Doeltrappen: 1. Theo Stoltenborg, 2. Yvonne Tankink, 3. Erik Luimes .
Mysteriespel/Spijkerbroekhangen: 1. Niels Hebbink .
Boodschappenpakket 'Raad het bedrag': Gini Janssen.
 

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden