Advertorial

Ook in Doetinchem en omgeving wordt er Gemoede®lijk opvang geboden

DOETINCHEM- Veel kinderen maken gebruik van kinderopvang zodat hun ouders kunnen gaan werken.

Ouders kunnen er ook voor kiezen om hun kind(eren) bij een gastouder thuis te laten opvangen. Uit onderzoek blijkt dat met name het welbevinden van baby's hoog is bij de gastouder.

Gastouderopvang is kleinschalig en overzichtelijk. De gastouder werkt vanuit een huiselijke sfeer hetgeen kinderen als prettig ervaren. Sommige kinderen blijven 12 jaar lang bij dezelfde gastouder. "Het voelt bij gastouder Marion gewoon net als thuis", aldus Sanne van 12 jaar.

Door tussenkomst van een gastouderbureau krijgen ouders de opvang gesubsidieerd door de overheid. Deze vorm van opvang is dus niet duur.

Gastouderbureau Gemoede®lijk heeft een echt Achterhoeks karakter. Eerlijke prijzen, betrouwbare opvang en een goede dienstverlening.
Contact met ouders, kinderen en gastouders vinden wij erg belangrijk.

Gemoede(r)lijk heeft veel gastouders in haar bestand, zodat ouders een ruime keus hebben om een  perfecte match met de gastouder te maken, een gastouder die echt bij hun wensen past!
Of te wel: Opvang op maat!

Doordat we in Doetinchem en omgeving steeds meer samenwerken met een aantal ervaren en enthousiaste gastouders, is er onlangs in Doetinchem ook een Gemoede®lijk kantoor geopend.

Voor informatie en vragen: Neem gerust contact met ons op en we vertellen je graag van alles over deze mooie vorm van opvang. Groeten Team Gemoede®lIjk : www.gastouderbureaugemoederlijk.nl / 0612949906

Meer berichten