Muziekvereniging Hummelo en Keppel tijdens het Bronckhorst Muziekfestival in Zelhem. Foto: Liesbeth Spaansen
Muziekvereniging Hummelo en Keppel tijdens het Bronckhorst Muziekfestival in Zelhem. Foto: Liesbeth Spaansen

Zomerconcert in een nieuw jasje

Algemeen

HUMMELO/KEPPEL - Op zondag 24 juni geeft Muziekvereniging Hummelo en Keppel een zomerconcert. Aanvang is 14.30 uur, locatie is het evenementenplein in Hummelo nabij café-zaal FF naar Steef in Hummelo.

De muziekvereniging komt voort uit een fusie eerder dit jaar tussen De Eendracht uit Hummelo en Olden-Keppel uit Drempt. De fusie is heel snel en vlot verlopen, de vereniging heeft weer volop kansen en ideeën voor de toekomst. Inmiddels zijn er al diverse optredens gegeven, maar ….. nog steeds in de oude uniformen van beide verenigingen, dus geen uiterlijke eenheid ondanks het feit dat zij wel een groep zijn.

Tijdens het concert maakt de Stichting Evenementencommissie Hummelo van de gelegenheid gebruik om de jonge vereniging in nieuwe uniformen te steken. De stichting zette zich ten tijde van het bestaan van de voormalige muziekvereniging De Eendracht uit Hummelo jarenlang in met het organiseren van vele evenementen om het gezelschap financieel te ondersteunen. Met het samengaan van De Eendracht met de muziekvereniging Oldenkeppel is besloten de stichting in de loop van 2018 op te heffen.
Muziekvereniging Hummelo en Keppel is heel blij dat de vereniging in een compleet nieuw tenue wordt gestoken; eensgezindheid en uniformiteit, nu ook qua tenues.
Wie benieuwd is naar het prachtige muzikale programma en de keuze van het tenue, komt naar het zomerconcert op 24 juni en laat zich verrassen met enerzijds een mooi concert en anderzijds de presentatie van de nieuwe muziekpakken. De entree is gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant