Leden van de Lionsclub Bronckhorst verkochten drieduizend bossen tulpen. Foto: PR
Leden van de Lionsclub Bronckhorst verkochten drieduizend bossen tulpen. Foto: PR

Lions Club bedankt inwoners van Bronckhorst

BRONCKHORST - Lions Club Bronckhorst bedankt de inwoners van Bronckhorst voor het kopen van bossen tulpen. In totaal drieduizend bossen hebben de leden van LC Bronckhorst verkocht gedurende vijf zaterdagen in maart. Dat gebeurde op stralende lentedagen, maar ook in de gure kou; de omstandigheden waren dit jaar zeer wisselend.

Iedere zaterdag in maart gingen de LC-leden langs de deuren, in Steenderen, Baak, Toldijk, Hummelo, Keppel, Drempt, Vorden, Wichmond, Hengelo, Zelhem en Halle. De opbrengst wordt nu berekend en daarna helemaal verdeeld onder de goede doelen van Lions Club Bronkhorst. Dat zijn dit jaar de openluchtzwembaden in de gemeente Bronckhorst (In de Dennen in Vorden, Het Elderink in Hengelo, burgemeester Kruijffbad in Steenderen en het Hessenbad in Hoog-Keppel), Kinderen van de Voedselbank en stichting Kacema Musuma, voor weeskinderen in Zambia.

LC Bronckhorst is blij dat zoveel inwoners tulpen hebben gekocht en zo mede de goede doelen steunen. Volgend jaar houdt de club weer de tulpenactie.

Meer berichten