Jet B bij Live@Ideaal. Foto: PR
Jet B bij Live@Ideaal. Foto: PR

Jet B. bij Live@Ideaal

ZELHEM - Woensdagavond 31 januari staat Jet B. centraal in het programma Live@Ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur, vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de muzikanten worden door de presentator bevraagd over hun 'roots' en aspiraties in de muziek.

Jet B. Is de band rondom frontvrouw Jet Boonstoppel, een zangeres die, samen met haar band, vol passie en overgave een energiek optreden weet neer te zetten, waarbij zij het publiek weet te raken met haar expressie en inlevingsvermogen. Haar passie is begonnen, toen ze een quote las van Johann Wolfgang von Goethe: 'Wensen zijn voorgevoelens van hetgeen u in staat bent daadwerkelijk te realiseren' en de tijd nam om na te denken wat ze zelf graag wilde.

Ze kwam in contact met producer Antonio da Fonseca die haar voorstelde om een album te maken. Met dit debuutalbum `Suit You` werd een wens van Jet werkelijkheid. Het is een album met afwisselende rocknummers over thema's als verlies, jezelf zijn, geweld, verwachtingen, liefde, kracht en vervreemding. Vooral op het podium is te horen (en te zien) dat deze nummers door en voor haar zijn geschreven om anderen haar verhaal te vertellen. Ze blijkt daarbij een geboren performer te zijn, die opbloeit door deze expressieve uitlating. De band bestaat uit ervaren en gedreven muzikanten, die uit verschillende delen van het land komen. Jet B. stond inmiddels op podia door het hele land. Naast optreden wordt er hard gewerkt aan nieuwe nummers. Op sociale media zijn de activiteiten van Jet B. te volgen.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via www.ideaal.org. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen op de website www.ideaal.org/live een inschrijfformulier invullen of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.

reageer als eerste
Meer berichten