Laatste zomeravondfietstocht De Tol

ZELHEM - Nu de zon steeds sneller gaat zakken en de duisternis weer vroeger invalt nadert de laatste keer dat café De Tol in 2019 een zomeravondfietstocht organiseert. Deze is op donderdag 22 augustus en voert de deelnemers via de Kruisbergse bossen naar de brug over de Oude IJssel in Laag Keppel om daarna een mooie lus te maken richting Nieuw Wehl en Eldrik.

In eerste instantie zou deze tocht eerst in juli verreden worden, maar in verband met de extreme hitte werd het evenement toen afgelast. Er kan gestart kan worden tussen 18.00 en 19.00 uur. De lengte van de tocht is dit keer zo'n 28 kilometer. Het advies is om zo vroeg mogelijk te starten om voor het echt donker wordt terug te zijn. De afwisselende route voert over asfalt- en klinkerwegen, maar ook over enkele goed berijdbare zandwegen. Door de afwisseling is een mooie route ontstaan, waarbij menigeen zal zeggen 'hier bun'k nog nooit gewes' of 'nooit gewetten da'k hier uut zol kommen'.
Net als de andere keren bedragen de kosten voor inschrijving slechts 2 euro per persoon. Daarvoor krijgen de deelnemers een gedetailleerde routebeschrijving en wordt er onderweg een consumptie aangeboden. Na afloop is er een mogelijkheid om na te genieten op het altijd gezellige terras van café de Tol, Keijenborgseweg 1 in Zelhem.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden