De fietstocht Fiets de Boer Op van circa dertig kilometer gaat langs de mooiste plekjes van Vorden en omstreken. Foto: PR

De fietstocht Fiets de Boer Op van circa dertig kilometer gaat langs de mooiste plekjes van Vorden en omstreken. Foto: PR

Fietstocht langs vijf agrarische en aanverwante bedrijven

Landbouw

VORDEN – Zaterdag 5 augustus organiseert Fiets De Boer Op Vorden weer haar jaarlijkse fietstocht langs agrarische en aanverwante bedrijven. De start is tussen 10.00 en 11.30 uur bij de Dorpskerk in Vorden.

De fietstocht van circa dertig kilometer gaat langs de mooiste plekjes van Vorden en omstreken. Daarbij wordt een biologisch natuur inclusief melkveebedrijf, een gangbaar melkveebedrijf, een aanhangwagen specialist, een plantenkwekerij en een biologische zorgboerderij met boerderijwinkel bezocht.
Tijdens de middagpauze op een van de melkveebedrijven worden heerlijke pannenkoeken gebakken en zijn er diverse kraampjes aanwezig. Deelname bedraagt 3 euro en kinderen tot zestien jaar fietsen gratis mee. De organisatie is in handen van Land- en Tuinbouw Organisatie Noord afdeling West Achterhoek, Vrouwen van Nu Vorden en Jong Gelre Vorden – Warnsveld.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Contact Bronckhorst Zuid