Tijdens de Oosterwijkse Pinksterfeesten worden zitmaaierraces gehouden. Foto: PR
Tijdens de Oosterwijkse Pinksterfeesten worden zitmaaierraces gehouden. Foto: PR

Veel kindervermaak tijdens de 15de Oosterwijkse Pinksterfeesten

ZELHEM – De organisatie van de 15de Oosterwijkse Pinksterfeesten op zondag 20 mei heeft voor de kinderen eigen activiteiten op het programma gezet.

Traptrekker/skelter sprint
Erg leuk voor kids, ouders en andere bezoekers; er is een heuse traptrekker sprint tijdens de pauze op de hoofdbaan. De kids kunnen tussen het grote publiek laten zien wat ze kunnen. Het zou leuk zijn als zij onder luid gejuich hun wedstrijd kunnen trappen. Om het zo eerlijk mogelijk te laten houden is er een indeling in leeftijdscategorieën. De traptrekker is voor kinderen tot 7 jaar en de skelter sprint van 8 tot en met 11 jaar. De kinderen mogen gratis met hun eigen traptrekker of skelter meedoen aan de wedstrijd op onze baan. Wel graag van te voren even opgeven via email oosterwijksepinksterfeesten@gmail.com onder vermelding van naam, leeftijd en adres.

Zitmaaier trek, meedoen met eigen zitmaaier
Naast de grote trekkers is dit jaar ook plaats voor de kleine trekkers, de zitmaaiers. Deelnemers mogen op hun eigen zitmaaier meedoen, deze dient wel WA verzekerd te zijn. Voor deze wedstrijd moet men zich opgeven. Dit kan via de website van de Potige Sleepwagen, kies de optie 'Hier opgave demowedstrijden verplicht'. Let op: kies wel 'Zelhem'.
Er is ook tijd voor demo trekken, dan kunnen liefhebbers het zelf een keer proberen op één van de reeds aanwezige zitmaaiers. Meer informatie staat op de website De Potige Sleepwagen.

Meer Kindervermaak
Voor kinderen tot 12 jaar is dit jaar voor veel vermaak gezorgd. Er is een soort zeskamp, een vier op een rij dartbord, kop van Jut, toren van Pisa, IPS speltafel, springslangen, voetbal goal schieten en legoblokken. Ook is er een ballenbak, luchtkussen en zandbak en kunnen kinderen zich laten schminken.


www.oosterwijksepinksterfeesten.nl

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten