Het Zelhems Mannenkoor. Foto: PR
Het Zelhems Mannenkoor. Foto: PR

Oranjeconcert Zelhems Mannenkoor

ZELHEM - Op vrijdag 27 april (Koningsdag) geeft het Zelhems Mannenkoor onder leiding van Susanna Veerman en aan de piano Yvonne Beeftink een Oranjeconcert in de Brink in Zelhem. Aanvang 19.30 uur. Ingang via parkeerplaats aan de achterzijde.

Ook het Russisch Kinderkoor 'Samenklank' uit Moskou onder leiding van Julia Polovnikova zal medewerking verlenen. Dit koor is van woensdag 25 april tot en met maandag 30 april te gast zijn bij het Zelhems Mannenkoor. Mede door de medewerking van dit kinderkoor belooft het een mooi en afwisselend concert te worden. De koren zullen samen optreden maar ook afzonderlijk te beluisteren zijn. Dit concert wordt geopend met het Gelders Volkslied en afgesloten met het gezamenlijk zingen van het Wilhelmus. De toegang is gratis, wel is er een collecte ter bestrijding van de onkosten.

Ook zal het kinderkoor op zaterdag 28 april koor een concert geven in de Remigiuskerk te Hengelo (G) Dit concert wordt georganiseerd door de Vrienden van de Remigiuskerk. Zondag 29 april staat er bezoek gepland aan Amsterdam. Het koor zal hier te beluisteren zijn tijdens de eucharistieviering in de Augustinuskerk te Amsterdam. Dit is tevens de kerk waarin Susanna Veerman (dirigent Mannenkoor) de vaste organist is.

Meer berichten