IVN geeft natuurcursus in Halle

HALLE - Regiowerkgroep Graafschap van het IVN start in maart met een natuurcursus in Halle. De cursus bestaat uit zes lesavonden op donderdagavond, telkens met een ander onderwerp. Na elke les is er op zaterdagochtend een excursie die daarop aansluit.

De onderwerpen die aan bod komen zijn: planten, zoogdieren, vogels, insecten en bodemdiertjes, waterleven en geologie/landschap. De cursus is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de natuur in de eigen omgeving, specifieke voorkennis is niet nodig. De cursus sluit in juni af met een gezellige avond. Het programma, de datums en het aanmeldformulier staan op onderstaande website. De cursus kost 75 euro, IVN-leden betalen 65 euro. Aanmelden kan tot 20 februari. Meer informatie via tel. 0314-631779.
Het werkgebied van IVN afd. de Oude IJsselstreek is groot. Het beslaat het zuidelijk deel van de Achterhoek, de Liemers en Montferland. Daarom is de afdeling opgedeeld in vier regiowerkgroepen: de Liemers, Montferland, Rondom Strang en Iessel en Graafschap (rondom Doetinchem). In elke regio is dit voorjaar dezelfde natuurcursus.

ivn.nl/afdeling/de-oude-ijsselstreek

Meer berichten