In zijn derde programma Zleur vraagt Kemperink zich af of we niet te druk zijn. Foto: PR
In zijn derde programma Zleur vraagt Kemperink zich af of we niet te druk zijn. Foto: PR

Twentse cabaretier brengt 'Zleur' in Hummelo

Algemeen

HUMMELO - Met gepaste trots kondigt St. Dorpshuis Hummelo aan dat de Twentse cabaretier Thijs Kemperink op zondagmiddag 13 november zijn theatershow 'Zleur' ten tonele gaat brengen in de kerk van Hummelo. De aanvang van het optreden is 15.00 uur, de zaal is open om 14.30 uur.

Al eerder had de St. Dorpshuis kindertheater op het programma staan met 'De Pepernotenfabriek,' maar nu zijn dus eindelijk de volwassenen eens aan de beurt. Thijs Kemperink is een graag geziene gast op de Theaterweide van de Zwarte Cross en is een van de weinige artiesten die kan zeggen dat hij jaar op jaar geboekt wordt door het festival. Ook kunt u hem kennen van het collectief 'Goeie Tukkers zijn geen Motherf*ckers' dat hij vormt samen met onder andere André Manuel.

In zijn derde programma Zleur vraagt Kemperink zich af of we niet te druk zijn en ons laten meesleuren met nieuwe trends en verwachtingspatronen van anderen. Leven we het leven of sleuren we ons naar ons werk? Waarom staan we elke vakantie met onze sleurhut in de file? Wat is er mis met 'gewoon' en 'rustig aan'? Waarom moet het altijd meer, meer, meer en nooit minder, minder, minder? Waarom wentelt de één zich behaaglijk in de dagelijkse sleur en probeert een ander uit alle macht aan de sleur te ontkomen? Sleurt Thijs zich naar zijn optredens of vertelt hij zijn publiek misschien dat een snufje sleur geen kwaad kan? Bij Thijs is het altijd gezellig. Géén al te rode draad en maatschappijkritiek, maar lekker een avondje ongedwongen lachen. Met zijn Twentse accent weet hij met zijn gortdroge humor elke zaal in te pakken en gaat het dak er gegarandeerd af.

Unieke performer
De regie is in handen van Silvester Zwaneveld. Thijs Kemperink is een unieke performer. Hij staat zijn mannetje als standupper / comedian, als spreekstalmeester / presentator praat hij met gemak iedere avond aan elkaar en als cabaretier krijgt hij alle lof van programmeurs die hem boekten voor zijn programma's 'Achteraf Bekeken', 'Gas D'r Op' en nu dus ook 'Zleur'.

Thijs Kemperink is een unieke performer

Kaarten reserveren via: elma@dorpshuishummelo.nl en te koop bij Spar Hummelo


www.dorpshuishummelo.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant