Beleef hugz! Foto: Amy Treasure on Unsplash
Beleef hugz! Foto: Amy Treasure on Unsplash

Beleef hugz!

Zakelijk

ZELHEM - Op zaterdag 13 april ben je welkom bij Hugz hub in Zelhem om gratis lessen en sessies uit te proberen. Samen met een aantal enthousiaste vrouwen is er een mooi programma ontstaan. Kom ervaren wat er zoal bij Hugz te doen is én waar jij blij van wordt. Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur aan de Stationsstraat 14.

Het programma bestaat uit yoga, qigong, rebalancing, massage, reading, IEMT-sessie, workshops en lezingen over dierencommunicatie, werken met intenties en beelddenken, et cetera. Wil je verzekerd zijn van een plek dan kun je je vanaf 9.30 uur inschrijven.

Hugz: kado’s en ruimtes
In het hart van Zelhem vind je sinds december de kadowinkel van Hugz met achterin vijf fijne ruimtes die gereserveerd kunnen worden voor activiteiten. Bij Hugz mag je groeien en bloeien door deel te nemen en door zelf te delen. Ook de producten in de winkel dragen hieraan bij. De pure producten zoals kruidenthee, etherische olie, kristallen, boeken, natuurlijke verzorging, kaartendecks, sjaals, kaarsen, geven je een blij en warm gevoel.
Hugz staat voor Hanne’s unieke gave Zelhem. Hanne leefde ons voor door haar hart te volgen en dienstbaar te zijn aan de gemeenschap. Bij Hugz gaat het om delen, verbinden en het aanbieden van een fijne plek voor innerlijke groei.

Winactie
Loop de 13e gezellig binnen en doe mee aan de loterij waarbij je een sessie, les of een kado uit de winkel kunt winnen! Kijk voor meer informatie en het programma op de site.


www.hugzhub.nl/beleef-hugz

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant