Het jaarlijkse tonknuppelen. Foto: Fred van der Bent
Het jaarlijkse tonknuppelen. Foto: Fred van der Bent

Koningsdag festiviteiten in Hummelo

Cultuur

HUMMELO - Zaterdag 27 april organiseert Oranjevereniging Hummelo en Oranje voor de 22ste keer de spectaculaire Zeskamp voor jong en oud. Om 10.45 uur is het opstellen bij openbare basisschool De Woordhof, daarna onder begeleiding van Muziekvereniging Hummelo en Keppel naar het feestterrein, waar de Zeskamp zal plaatsvinden.

De juniorenronde wordt gespeeld van 11.30 tot en met 12.30 uur. Er kunnen kinderen uit de basisschoolgroepen 3 tot en met 8 meedoen. Er wordt door teams gestreden op de onderdelen: bblock/kapla stapelen, wokspel, stormbaan en skilopen.

’s Middags vanaf 13.30 uur is er de Zeskamp voor volwassenen. Er zal dit jaar gestreden worden op de volgende onderdelen: bblock/kapla stapelen, stormbaan, wokspel, spiekersloan, levensgroot puzzelen en de big bag-loop.
Ook het spectaculaire spel tonknuppelen wordt ’s middags gespeeld. Het betreft een zeer spannend en amusant spel wat prima te combineren is met (deelname aan) de Zeskamp en zorgt voor hilariteit voor deelnemer(s) en toeschouwer(s). Opgave voor deelname kan ter plaatse vanaf de leeftijd van vijftien jaar.

Voor de kleintjes en de jongere kinderen is er een attractie en een springkussen. Op het terrein staat een tent en er is een hapje en een drankje te koop. Na de prijsuitreiking is er de gezellige nazit met muziek in de tent. Kortom, er is vertier voor iedereen.


www.hummelo-en-oranje.nl

Foto: PR
Foto: PR
Afbeelding
Juichen voor de winst. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant