De plantenruilmarkt in 2022 in Halle. Foto: T. Klein Lebbink

De plantenruilmarkt in 2022 in Halle. Foto: T. Klein Lebbink

Foto: T. Klein Lebbink

Plantenruilmarkt in Breedenbroek

Religie

HALLE/VARSSEVELD - De werkgroep Ontmoeting van de Protestantse Gemeenten van Halle en Varsseveld verzorgt op zaterdag 22 april weer een Groene Kerk plantenruilmarkt. Deze zal plaatsvinden van 14.00 tot 16.00 uur aan Luimesweg 12A in Breedenbroek, op het erf van fam. Westerveld van de Küper. Enkele mensen vertellen vanaf de ‘groene zeepkist’ over hun ervaring met natuurlijk tuinieren. Thema is deze keer het gazon/grasland. Ook voor kinderen is er een leuke activiteit. Ondertussen genieten bezoekers van koffie, thee of fris met iets erbij en is er voorlichtingsmateriaal van de Groene Kerk.

Vanuit de gedachte dat je als mens goed voor de schepping moet zijn willen de beide kerken het natuurlijk tuinieren onder de aandacht brengen. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te inspireren om met en van de natuur te leven. De eerste ruilmarkt was vorig jaar zo’n succes dat het reden was voor een vervolg.
Het is de bedoeling dar bezoekers uit eigen tuin planten, zaailingen voor groenten, zaden en planters van bomen en heesters enz. meebrengen. Maar ook geïnteresseerden die met lege handen komen zijn van harte welkom. Aanmelden graag, maar is niet verplicht. Info: lunshofklein@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant