Marc Roth was op bezoek in Noord-Korea. Eigen foto

Marc Roth was op bezoek in Noord-Korea. Eigen foto

Marc Roth geeft lezing over Noord-Korea bij Vrouwen van Nu

Maatschappij

HUMMELO - Woensdag 17 april 2024 komt Marc Roth vertellen over zijn bezoek aan het meest gesloten land ter wereld: Noord-Korea, een land dat alleen onder begeleiding van officiële gidsen bezocht mag worden. De plekken die bezoekers te zien krijgen zijn de trots van het land. Marc Roth geeft in zijn lezing een inkijkje in deze samenleving en laat zien dat Noord-Korea meer is dan alleen maar een verbeelde werkelijkheid. 

De avond die door de Vrouwen van Nu (VvN) afdeling Hummelo, Keppel en Drempt wordt georganiseerd vindt plaats in de Gouden Karper in Hummelo en begint om 19.45 uur. Op deze open avond kunnen dames vrijblijvend kennis maken met Vrouwen van Nu en heren zijn als gast ook welkom. De entreeprijs inclusief koffie/thee en pauzedrankje bedraagt voor niet-leden 8 euro.

Noord-Korea is een land waarvan een groot gedeelte nog altijd niet mag worden bekeken. Marc Roth bezoekt het land onder begeleiding van twee gidsen en een chauffeur. De mooiste plaatsen worden getoond.

 Een opvallend uithangbord is de hoofdstad Pyongyang die de laatste jaren is getransformeerd in een socialistische sprookjesstad in een bijna surrealistisch decor. Bij een bezoek aan Noord-Korea dringt dus voortdurend de vraag op: wat is de waarheid?

Deze avond s voor iedereen toegankelijk. Het jaarprogramma van de Vrouwen van Nu biedt een tiental avonden met de meest gevarieerde thema’s. Binnen de afdeling zijn er ook een aantal interessegroepen zoals een leeskring, culturele kring, tuinclub, handwerkclub en kookclub.

Voor inlichtingen over de VvN: www.vrouwenvannu.nl/hummelokeppeldrempt of bel voorzitter Aldy Ploeger, 06 – 3060 9131

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant